NB I

Homma tanácstalan, még nem írt alá a Vasashoz

Annak ellenére, hogy hétfőn este szinte biztosra vehettük, hogy Homma Kazuo a Siófoktól a Vasashoz igazol, a szerződése eddig még nem került aláírásra, a japán csatár pedig hezitál.

Miközben az XIII. kerületi csapat már kész tényként közli, hogy Homma náluk folytatja, Siófokon még bíznak a csodában: a japán csatár ugyanis a Balaton-partiak OTP Ligában vitézkedő csapatának szakmai igazgatójától, Horváth Károlytól kért tanácsot, reményt adva ezzel a vezetőknek.

Tudtommal még nem írt alá a Vasashoz, nem lát tisztán még mindent. Tegnap délután tőlem kért tanácsot, én csak annyit mondtam neki, ha rajta van a papíron amit akar, akkor írja csak alá. De természetesen nem tettünk le arról, hogy nálunk folytatja a pályafutását" - nyilatkozta a pepsifoci.hu-nak a BFC Siófok szakmai vezetője.

Ennek ellenére a Vasas stratégiai tanácsadója szerint a támadó már aláírta az átigazolási lapot, amit továbbítottak is, így már „csak” a szerződés szignálása hiányzik, ami szerintük apró formalitás. Erdős László elmondta, a játékos jelenleg is Angyalföldön készül, és szerinte semmi ok aggodalomra.