Juventus

Buffon nem tud dönteni Agüero és Rossi között

A Juventus kapusa szerint azt a támadót kell szerződtetni, aki eltökéltebb a torinói csapat mellett, amelyben játszani minden játékosnak a csúcsot jelenti.

Gianluigi Buffon szerint a Juventus a csúcs - Fotó: AFP

Gianluigi Buffon nem tud választani. A Juventus kapusának a Sky Sports Italia szegezte a kérdést, miszerint kit választana szívesebben a két klubjával szóba hozott támadó kötül: Giuseppe Rossit vagy Kun Agüerót.

"Pontosan ismerem a híreket, tudom, hogy le akarjuk szerződtetni ezt a két futballistát. Személy szerint nem tudok dönteni köztük, mindkettejüket szeretem, sikeressé tudnák tenni a csapatot. Ha mégis ki kellene választanom az egyiket, akkor azt igazolnám le, aki elszántabb. A Juventus minden játékos számára a beteljesülést jelenti, semmi máshoz nem hasonlítható ez a klub" - jegyezte meg az olasz  válogatott kapusa.

Olasz értesülések szerint Giuseppe Rossi leigazolásában a kulcs Felipe Melo lehet, ugyanis a Villarreal szívesen látná őt a csapatban. Amennyiben a Juventus középpályásához még hozzácsatol egy bizonyos összeget, megkaphatja az olasz támadót.