Debrecen

Bizonyítani akarok a szurkolóknak - Adnan Alisic

A napokban kötött szerződést a Debrecen labdarúgó csapata a holland állampolgárságú Adnan Alisic-al. A 27 éves támadó középpályás a nemzetközi kupák valamelyikében szeretne indulni.

Adnan AlisicMint arról korábban a hatharom.com is beszámolt, a debreceni klubvezetés megállapodott a holland-bosnyák Adnan Alisic-al. A holland középpályás a dvsc.hu-nak nyilatkozva elárulta: izgatottan várja a szezonkezdetet, mivel bizonyítani szeretné a szurkolóknak, hogy a csapat jó vételt csinált vele.

"Változásra, új kihívásra volt szükségem.Nagyon izgatott vagyok, mert teljesen más közegbe kerültem. Várom, hogy elkezdődjön a bajnokság, és bemutatkozzak a magyar szurkolóknak is. Be akarom bizonyítani, hogy még mindig jó erőben vagyok, és lehet rám számítani" - tudta le a "kötelező köröket" a hároméves szerződést kötő Alisic.


"Egy olyan csapathoz igazoltam, amely a bajnoki címért játszik, és jó esélye van arra, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában induljon, amivel egy nagy álmom teljesülne. Hollandiában erre nem volt lehetőségem. A csapat szerintem nagyon jó, a város is tetszik, és biztos vagyok benne, hogy jól érzem majd magam itt. " - zárta mondandóját a középpályás, aki a pálya ezen posztján saját bevallása szerint bármelyik pozícióban bevethető.