Tottenham

Redknapp ragaszkodik Modrichoz, kinevette a Chelsea ajánlatát

Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere a Sky Sports News vendége volt hétfőn este, és a műsorban elmondta, hogy Luka Modricot a világ egyik legjobb játékosának tartja, akire a csapatának óriási szüksége van.

A menedzser elismerte, hogy a Chelsea 22 millió fontot ajánlott a horvát játékosért, egyben kifejezte felháborodottságát is: "Meglepett az összeg. Nevetséges próbálkozás. Ha ajánlatot akarnak tenni, tegyenek! Azt mindenkinek szabad. De 22 millió Luka Modricért nevetséges össszeg."

Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur menedzsere mosolyog a csapat egyik Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján 2011-ben

Amikor a riporterek arról beszéltek, hogy mennyire becsüli a középpályás értékét, Redknapp elmondta, hogy semmiképp nem akarja eladni őt: "Nem akarom megbecsülni az árát. Nagyszerű játékos, és nem akarjuk eladni. Ott van a Premier League legjobbjai között, és szerintem a világ bármelyik csapatában megállná a helyét."

Természetesen a Tottenham menedzsere is tisztában van azzal, hogy ha a Chelsea komolyan meg akarja vásárolni a játékosát, akkor Roman Abramovics képes visszautasíthatatlan összeget ajánlani: "Ez nagy gond. És nem csak a Chelsea akarja őt. Ha árulni kezdenénk, rögtön akadna még két-három klub, akik ajánlatot tennének. De nem akarjuk őt elveszíteni. Meg kell tartanunk a legjobb játékosainkat. Sőt, tovább kell erősítenünk a csapatunkat! Nem adhatjuk fel az ambícióinkat. Persze nem tudunk olyan fizetéseket ajánlani, mint a Chelsea vagy a Manchester City, de nagyszerű csapatunk van, és ha még egy-két jó játékost meg tudunk szerezni, bármire képesek lehetünk. A Tottenham ott van a Premier League legjobb hat csapata között, de az én célom az, hogy bajnok legyek a klubbal."