Átigazolás

Pavljucsenko nem lesz Dzsudzsák csapattársa

Roman Pavljucsenko határozottan cáfolta azokat a híreket, miszerint hazatérne Oroszországba, és az Anzsi Mahacskala csapatában folytatná pályafutását.

Pavljucsenko nem megy Dagesztánba

A 29 éves orosz Európa-bajnoki bronzérmes támadó 2008 óta erősíti a Harry Redknapp irányította Tottenham Hotspurt, de az utóbbi szezonban a szőke csatár kevés játéklehetőséget kapott az angol szakembertől.

A támadó több mint valószínű, hogy a nyár folyamán távozik a White Hart Lane-ről, de az biztos, hogy nem lesz Dzsudzsák Balázs csapattársa, és nem igazol az új orosz "sztárcsapathoz", az Anzsi Mahacskalához.

"Nem tudom kinek van szüksége ilyen pletykákra, ki mond, vagy ki ír le ilyeneket. Nem igaz, hogy az Anzsinál folytatnám a karrierem. Ez nyilvánvalóan egy hatalmas baromság" - fakadt ki a szőke sztár az őt hírbe hozó médiamunkások ellen. A sajtóban megjelent pletykák szerint a Gadzsi Gadzsijev által irányított dagesztáni klub 10 millió fontért szerződtetné az orosz válogatott támadót.

Pavljucsenko ugyanakkor elismerte, hogy ha egy jó ajánlatot kapna, szívesen távozna a Tottenhamtól, ahol a vezetőség már a nyár elején átadólistára tette őt.

Az orosz csatár a 2008-as Eb után 14 millió fontért érkezett a Spurs-höz, ahol legalább ennyit szeretnének a moszkvai játékos eladásáért kapni.