NB I

Meglepő fordulat - Rajczi mégis marad Újpesten

Az Újpest FC megállapodott Rajczi Péterrel, így a játékos továbbra is marad a lila-fehéreknél! Kedden a csapattal tart a soproni edzőtáborba.

Rajczi Péter mégis marad a liláknál

Május 27-én az Újpest hivatalos honlapja arról tájékoztatott, hogy a klubnál nem kívánják meghosszabbítani Rajczi Péter szerződését, de további sok sikert kívánnak pályafutása folytatásához.

A mai napon azonban a lila-fehér klub facebook oldala arról ír, hogy az Újpest FC megállapodott Rajczi Péterrel, így a játékos továbbra is marad a IV. kerületben. Kedden a támadó a csapattal tart a soproni edzőtáborba.

"Bár korábban úgy nyilatkoztunk, hogy Péter nem lesz az Újpest játékosa, néhány megbeszélés után közösen mégis a folytatás mellett döntöttünk. Ő elfogadja a klub szakmai és anyagi feltételeit, az Újpest FC pedig a lehetőségéhez képest legjobb ajánlatot biztosítva visszaveszi a keretébe. Péter kész a bizonyításra, aminek mindannyian nagyon örülünk, és sok sikert és sérülésmentes szezont kívánunk neki Újpesten! Örömteli számunkra, hogy így alakult, hiszen Péter az elmúlt nyolc év egyik legfontosabb játékosa volt az Újpest keretének" - mondta az ujpestfc.hu-nak Kovács Zoltán sportigazgató.

Rajczit 2003 nyarán szerződtette az Újpest FC a Kaposvári Rákóczitól. A támadó az NB I-ben csak az Újpest mezében lépett pályára, és összesen 160 mérkőzésen 73 gólt szerzett.

Az elmúlt nyolc szezonból másfelet nem az Újpestnél töltött: 2007 tavaszán az angol második vonalbeli Barnsley együttesénél szerepelt kölcsönjátékosként (15 meccs/1 gól), majd a 2007/2008-as szezonban – öt NB I-es meccs után – az olasz másodosztályú Pisa csapatánál játszott (12/1).