NB I

Az ETO-nál a nemzetközi szereplés kiharcolása a cél

Csapatnyi játékos távozik Győrből, ennek ellenére a klub célja, hogy a két hét múlva kezdődő bajnokságban a dobogón végezzenek.

Klement Tibor világos célokat tűzött ki

"Semmi más célunk nem lehet, mint a nemzetközi kupaszereplés elérése. Kellően erős játékoskerettel rendelkezünk, arra pedig nem is emlékszem, hogy sérülés nélkül végig dolgoztuk volna a felkészülés nagyobbik részét" - fogalmazott Klement Tibor az ETO ügyvezető igazgatója a klub céljairól.

 A klubvezető elmondta továbbá, hogy a csapat célja a nemzetközi szereplés kiharcolása lesz, de mindezt Sánta András, Aleksandar Radosavljevic, Djordje Cetkovic, Teimuraz Sharashenidze, Vedran Niksic, Fouad Bouguerra, Eugene Fomumbod, Zoran Supic, Arsene Copa, Lasha Totadze, George Ganugrava nélkül kell megtenniük, rájuk ugyanis nem tartottak igényt az ETO-nál.

"Azért mondtunk le több légiósról, hogy ne kelljen tömegével visszajátszaniuk az NB II-be. Azt szeretnénk, ha a fiatal generációból mindazok, akik tehetségesek és szorgalmasak, be tudjanak mutatkozni akár az első osztályban is" - mondta el a klubvezető a távozó játékosok kapcsán.