Profi boksz

Haye félt küzdeni ellenem - Klicsko

Az ukrán szerint a brit bunyós csak a védekezéssel foglalkozott, Haye azzal mentegetőzött, hogy három hete, edzés közben megsérült az egyik lábujja.

 

Klicsko egy emelettel feljebb volt Haye-nél - Fotó:AFP 

Az ukrán Vlagyimir Klicsko legyőzte a brit David Haye-t a hamburgi Imtech-Arenába tartott mérkőzésen, így az IBF, a WBO és az IBO nehézsúlyú világbajnoki címe mellé megszerezte a WBA bajnoki övét is.

"Nagyon örülök a végeredmények, bár azt azért sajnálom, hogy még várnom kell az 50. kiütésemre. - mondta az ukrán bokszoló. - El kell ismernem, hogy nem volt könnyű mérkőzés, ellenfelem nagyon gyors volt. Haye félt küzdeni ellenem,több ellentámadásra számítottam a ringben, de ő csak a védekezéssel foglalkozott.

Haye azzal mentegetőzött, hogy három hete, edzés közben megsérült az egyik lábujja, ezért nem tudott úgy mozogni a ringben, ahogy szeretett volna.

"Nem tudtam beleadni mindent, emiatt csalódott vagyok. Ki kellett volna ütnöm, de sajnos nem sikerült" - fogalmazott a brit. - Le kell ülnöm, és végig kell gondolnom, hogy mit akarok csinálni a közeljövőben. Csalódás lenne egy vereséggel befejezni, főleg úgy, hogy tudom, nem vallottam szégyent most sem."