Férfi kosárlabda

Trummer Rudolfra nem számítanak Körmenden, visszavonulhat

megosztom

"Nem akarok senkivel veszekedni, nem haragszom senkire, de nem így képzeltem el a pályafutásom befejezését, az elválást" - mondta a 33 éves játékos a szakításról.

Trummer Rudolf távozik Körmendből

Trummer Rudolf egy idényt leszámítva csak Körmenden kosarazott. Összesen 14 szezont húzott le  piros-feketében, ezalatt egy bajnoki címet és két Magyar Kupát nyert a csapattal, a számtalan ezüst- és bronzéremről már nem is beszélve. Az elmúlt két bajnokságban azonban már csak kiegészítő emberként számítottak rá, majd mostanra az is kiderült, nem számítanak rá a továbbiakban.

"Hallottam különböző pletykákat, de nem hittem volna, hogy bármi is konkréttá válik belőlük. Még most is a hatása alatt vagyok a bejelentésnek, és egy darabig még leszek is, mert nem gondoltam volna, hogy így ér véget a körmendi pályafutásom. Elszántnak és egészségesnek éreztem magam, szerettem volna még itt egy vagy két évet játszani, majd önként félreállni. Már a 14. szezonomon vagyok túl Körmenden, és tudom, hogy nem itt kell megöregedni, de azt nem gondoltam volna, hogy egy ötperces beszélgetés során tudom meg. Sabáli Balázs azt mondta, hogy fiatalítani szeretnének, és hogy múlt héten megegyeztek egy velem egyidős játékossal, Németh Istivel, így már nem számítanak rám. Lényegében ennyi hangzott el. Ráadásul a játékosok közül velem beszéltek utoljára, de ez már részletkérdés. Félreértés ne essék, nem akarok senkivel veszekedni, nem haragszom senkire, de nem így képzeltem el a pályafutásom befejezését, az elválást" - mondta a vasnepe.hu-nak a játékos.

Ez egyben azt is jelentheti, hogy Trummer visszavonul, hiszen más csapattól egyelőre nem keresték.

"Nehéz lesz ezt az érát lezárni, de most már azon leszek, hogy a civil életben helytálljak és a szeretett családomnak jövőt biztosítsak. Elképzeléseim, lehetőségeim még nincsenek, de biztos, hogy elindulok valamerre. Ha más csapattól érkezik ajánlat, átgondolom, de ilyenről még nem tudok. Végezetül szeretném megköszönni mindazok segítségét - legyen az barát, edző, csapattárs, szurkoló -, akik a jó és a rossz periódusokban mellettem álltak. Az MTE-nek további sok sikert kívánok" - tette hozzá Trummer Rudolf.

megosztom