NB I

Egyelőre csak négy nyíregyházi játékos edzett Pécsen

A Szpariból még csak a kapus Holczer, valamint Pákolitz, Andorka és Cosmin voltak jelen, a többiek érkezése későbbre várható.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy egész csapatnyi labdarúgó érkezhet Nyíregyházáról a PMFC-hez. A szerdai gyakorláson azonban csak négyen, Holczer, Pákolitz, Andorka és Cosmin voltak jelen, a többiek érkezése későbbre várható. A pécsi vezetőedző szerint az első osztályban a játékosoknak teljes koncentrációval kell pályára lépniük, különben nehéz dolguk lesz a bentmaradást illetően.

"Nagyon fontos a koncentráció, azokat a hibákat, amiket a másodosztályban elkövettünk, NB 1-ben már nem követhetjük el, mert az ellenfelek könyörtelenül kihasználják, mint ahogy ez a keddi edzőmeccsen is látszódott - mondta Mészáros Ferenc.- A játékosoknak teljes koncentrációval kell pályára lépniük, legyen az egy edzés, vagy a felkészülési időszakban egy edzőmeccs, vagy legyen bajnoki mérkőzés. A keddi edzőmeccsen a srácok a bőrükön tapasztalták, hogy milyen különbségek vannak koncentráció terén."