Férfi kézilabda

Hatalmas kihívás ez számunkra - Skaliczki László

A német Kiel, a francia Montpellier, a dán Köbenhavn és a spanyol Ademár León is a Pick-Szeged csoportjában található, a magyar csapatra pokolian nehéz mérkőzések várnak.

Skaliczki László nagy kihívás elé néz Rendkívül nehéz dolga lesz a magyar bajnokság ezüstérmesének,amennyiben tovább szeretne jutni a a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjából. A ma délelőtt tartott sorsolás után a Pick-Szeged együttesénél ráncolhatják a homlokukat, ugyanis olyan neves ellenfelek ellen kell majd kivívni a nyolcaddöntőbe jutást, mint a Montpellier, a Köbenhavn vagy éppen a német Kiel.

A hatfős csoportokból az első négy helyezett jut tovább a legjobb 16 együttes közé, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatják tovább a küzdelmeket. Skaliczki László, a szegediek vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának értékelete a Bécsben történteket.

"Európa TOP-csapatai kerültek a csoportunkba. A Montpellier és Koppenhága hazájában bajnok lett. A dánok alaposan berősítettek, több neves kézilabdás a nyáron hozzájuk igazol. A Kiel a Bundesliga meghatározó együttese, a Leon hasonló játékerőt képvisel, mint tavaly a csoportunkban a Valladolid. Nehéz csoport, de nem lehet válogatni. Mi folytatjuk, amit elkezdtünk, építjük a csapatot, a játékosok számára hatalmas kihívás ilyen csapatok ellen játszani."- nyilatkozta Skaliczki-mester.