NB I

Nikolic a Debrecenhez igazolhat

Próbajátékra Debrecenbe érkezik a bosnyák bajnok FK Borac Banja Luka támadója, Stevo Nikolic. Közben továbbra is a csapattal edz az észt csatár, Vjacseszlav Zahovajko, aki nagy valószínűséggel néhány napon belül aláírja szerződését a Lokival.

DVSC-TEVAA DVSC hivatalos honlapjának beszámolója szerint a 26 éves, 184 centiméter magas Nikolic csapata elsőszámú csatára volt, 26 mérkőzésen lépett pályára és 10 gólt lőtt. Eddig 57 találatot jegyzett a bosnyák bajnokságban, volt olyan esztendő, amikor 30 meccsen elért 19 góljával gólkirályi címet szerzett. Kétszer szerepelt a válogatottban, és egy gól fűződik a nevéhez. Megfordult a jelenlegi román bajnokcsapatban, az Otelul Galatiban is.

Az észt Zahovajko sorsa néhány napon belül eldőlhet, és jó esély van arra is, hogy a klub szerződést ajánl a holland-bosnyák középpályásnak, Adnan Alisicnek is, aki hazautazott az ügyeit intézni, és várhatóan szerdán tér vissza.

A tunéziai Kamel Zaiem visszautazott hazájába, mivel elmondása szerint még néhány forduló hátra van a bajnokságból, amit szeretne lejátszani a csapatában. Amennyiben a szerződésével kapcsolatban megállapodás születik - várhatóan két hét múlva -, a tunéziai bajnokság végén térhet vissza.