NB I

A hét közepén tizenkét játékos érkezhet Nyíregyházáról Pécsre

Címkék:
megosztom

A PMFC vezetőedzője, Mészáros Ferenc elmondta, megnézik a nyíregyházi játékosokat, a meccsek és az edzések alapján pedig kiderül, kik azok, akik odaférnek a csapathoz.

12 nyíregyházi játékos érkezhet Pécsre

Egyedi tettre készül a PMFC, 12 játékost igazolnának Nyíregyházáról egyszerre. Holczer Ádám, Zeljko Kovacevic, Goia, Makdji Boukar, Bajzát Péter, Pákolicz Dávid, Andorka Péter, Demjén Gábor, Hrabina Alex, Reznek Donát, Tudja Dávid, Banka Szabolcs a kiszemelt futballisták, a hírek pedig arról szólnak, hogy a fentebb említett tizenkét labdarúgót „csomagban” megveszi a PMFC az anyagi gondokkal küzdő Nyíregyházától. Még az árat is tudni vélik a jólértesültek: az üzlet állítólag 75 millió forintjába kerülne a pécsi klubnak.

Mészáros Ferenc vezetőedző a bama.hu-nak nyilatkozott az esetleges ügylettel kapcsolatban.

"Hat-hét olyan futballista van közöttük, akik alkalmasak az NB I-es szereplésre, és vannak köztük fiatalok is - mondta a szakvezető. – Nekünk két-három posztra kellett volna öt jó játékos, így most lenne mondjuk hét új labdarúgónk. Megnézzük őket, a meccsek és az edzések alapján majd kiderül, kik azok, akik odaférnek a csapathoz. Sajnos nincs sok időnk. Szeretném azonban megjegyezni, mindez nem jelentené azt, hogy ne igazolnánk még."

A játékosok a hírek szerint hét közepén érkeznek meg Pécsre.

megosztom