Angol foci

Aaron Lennon a Liverpoolhoz kerülhet

Az újjáépítés jegyében Harry Redknappnek meg kell válnia néhány játékosától, aminek egyik áldozata az angol válogatott Aaron Lennon lehet.

Aaron Lennontól megválnának Londonban

A hírek arról szólnak, hogy Harry Redknapp és a klubvezetők újjáépítenék a Tottenham együttesét, de ahhoz, hogy minőségi igazolásokat tudjanak eszközölni, meg kell válniuk néhány értékesebb játékosuktól. Gareth Bale és Luka Modric távozásával kapcsolatban már megindultak a találgatások, de a Spursnél e két játékostól semmi esetre sem szeretnének megválni. Aaron Lennonnal úgy tűnik más a helyzet, az angol válogatott szélsőjétől hajlandóak elbúcsúzni a White Hart Lane-en.

Az egyik lehetséges vásárló a Liverpool lehet: a vörösök már javában tárgyalnak a Blackpoollal Charlie Adam megszerzéséről, de az aston villás Stewart Downing is egyre közlebb kerül a Mersey-partjához.

Ha azonban a fent említett két transzferrel "végeztek" a liverpooliak, várhatóan a Kenny Daglish által kreatív játékosnak tartott Lennon felé irányítják figyelmüket. Daglish olyan játékosokat szeretne elsősorban a nyáron megszerezni, aki képesek kiszolgálni a télen érkezett Suárez-Caroll csatárpárost.

A 24 éves Lennon 2005-ben érkezett a Spurs csapatához az akkor még első osztályú Leeds Unitedtől, piaci értéke a Tranfermarkt szerint 21 milló euró körül mozog.