Real Madrid

Mourinho útilaput kötött Kaká talpára - sajtóhír

A Marca spanyol sportnapilap információi szerint José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője négyszemközt közölte Kakával, nem számít rá a 2011-2012-es szezonban.

José Mouronho nem számol Kakával a következő szezonban

A brazil aranylabdás korábban többször hűségesküt tett a királyiak mellett, és úgy tűnt, Mourinho is számol vele - még tavaly ősszel azt nyilatkozta, hogy a Real januári egyetlen igazolása a hosszadalmas térdsérüléséből felépülő Kaká lesz - de a jelek szerint mielőbb megszabadulna a 29 éves középpályástól, az értesülés szerint a napokban maga közölte a futballistával, hogy fel is út, le is út a Bernabéuból.

Kakáért 2009 nyarán 65 millió eurót fizetett a Madrid a Milannak, de a karmester azóta is keresi a San Siróban felejtett világklasszis formáját, értéke pedig közel a felére csökkent.

A lap arról is ír, hogy a Bernabéuban egyetlen ember ragaszkodott idáig Kakához, Florentino Pérez, a királyiak elnöke, de már ő is belátta, hogy mielőbb el kell adni a brazil világbajnokot. Érdeklődők - például az Inter, korábbi klubja a Milan, vagy épp a Chelsea - vannak, de a magas vételár - Pérez 40 millió eurót szeretne kapni érte - és a játékos horribilis fizetése elijesztette a kérőket. Kaká szerződése egyébként 2015-ig érvényes a spanyol fővárosban.