Átigazolás

Ügynöke szerint Hulk nem megy a Chelsea-hez

Űgy tűnik a brazil válogatott támadó nem teszi át székhelyét Portóból Londonba - legalábbis a játékos ügynöke határozottan cálfolta az erről szóló találgatásokat.

Hulk marad a Portónál
Teodoro Fonseca, a portugál O Jogó-nak adott nyilatkozatában elutasítja azokat a pletykákat, hogy Hulk követné egykori mesterét, Andre Villas-Boast a Stamford Bridge-re.

Az európai sportsajtó már többször megszellőztette Hulk Chelsea-be való távozását ,de mióta Roman Abramovics megszerezte a 33 éves Andre Villas-Boas a "sárkányok" kispadjáról, a pletykák egyre erősebbé váltak. Hulk ügynöke azonban - látszólag -  eloszlatta a kételyeket.

"Még nem kapott semmilyen konkrét ajánlatot egyetlen klubtól sem, és engem sem keresett meg senki ezidág. Minden amit az újságokban olvasni lehet Hulk esetleges távozásáról, nem más, mint szemenszedett hazugság"- jelentette ki a menedszer.

A 24 éves támadó idén 23 góllal elnyerte a portugál gólkirályi címet, csapatával veretlenül megnyerte a bajnokágot, a kupát valamint az Európa Ligát. A Chelsea érdeklődése mellett felmerült a játékossal kapcsolatban a Manchester City az AC Milan neve is, de űgy tűnik idén nyáron nem vált klubot a brazil gólzsák.

Hulk ugyanis nemrégiben hosszabított a Portóval: 2016-ig kötelezte el magát jelenlegi csapatához, a szerződésben foglaltak szerint pedig a játékos kivásárlási ára kereken 100 millió euró.