Jégkorong

Tovább erősödött az EBEL-re készülő SAPA Fehérvár

megosztom

Az AV19-nek sikerült megállapodnia Sikorcin Ladislavval, Magosi Bálinttal, Láda Balázzsal, valamint a ponterős center Derek Ryannal.

Az Alba Volán célja a rájátszásba kerülés az EBEL-ben

A Sapa Fehérvár AV19 tovább erősítette a keretét az osztrák ligára. A vezetőknek hosszú tárgyalások után sikerült megállapodni a HSC Csíkszereda játékosával, Sikorcin Ladislavval. Az fmh.hu beszámolója szerint ugyancsak kétéves szerződést hozott tető alá a menedzsment a Dunaújvárosból érkező Magosi Bálinttal és a miskolci Láda Balázzsal. A vezetőség két külföldi hátvédet és egy kapust mindenképpen igazolni akar, de a ponterős center, Derek Ryan is a  következő szezonban a Sapa mezét öltheti magára.

Az is eldőlt, hogy a szlovák bekket, Juraj Durcot sikerült marasztalniuk, és a finisben vannak a tárgyalások Palkovics Krisztiánnal, Ladányi Balázzsal, Kovács Csabával, Horváth Andrással. Ocskay Gábor elmondta, Sofront igyekeznek minden eszközzel itthon tartani, és szerződését a többiekéhez igazítani, és bíznak Mihály Árpád maradásában is.

- Felröppentek hírek arról, hogy Mihály Árpád a KHL-ben folytatná, pedig szóban már megegyezett velünk, világos, hogy kipróbálja magát, ennek mi is örülhetünk, hiszen így legalább edzésben lesz -  jegyezte meg Ocskay Gábor.

megosztom