Internazionale

Moratti találkozott Gasperinivel, de még Leonardo is maradhat

Az Inter első embere szerint Gasperini egy igazi profi, de még Leonardo maradására is van esély, hiszen él a szerződése a klubbal.

Akár Gasperini is lehet az új tréner - Fotó: AFP

Az Internazionale csapatának továbbra sincs edzője, de az már kiderült, ki az, aki biztos nem fog leülni a milánóiak kispadjára. Miután szerdán Villas-Boast kinevezték a Chelsea menedzserének, róla egészen biztosan le kell mondania Massimo Morattinak. A olasz sztárklub elnöke, úgy tűnik, egyre lejjebb adja az igényeit, hiszen pár napja még olyan nagy nevű edzők voltak a kiszemeltek, mint Fabio Capello, Guus Hiddink vagy Luciano Spalletti, most már Gian Piero Gasperiniről szólnak a hírek.

„Igazak a hírek, találkoztam Gasperinivel, és ki akár ki is nevezhetem őt edzőnek. Alkalmas a posztra, egy igazi profi, aki remek munkát végzett a Genoánál az elmúlt években. Bár még nem döntöttem végleg, sőt mindenkit figyelmeztetnék, Leonardo hivatalosan még nem távozott tőlünk. Gondolkodik egy másik ajánlaton, de fel is hívhatom, és marasztalhatom itt. Még szerződése van velünk” - jegyezte meg az olasz egyesület első embere.