NB I

Féltucat új játékos érkezhet Kaposvárra - Rajczi nincs köztük

megosztom

Illés János a kaposváriak ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának elmondta: a héten több új játékos érkezését is nyilvánosságra hozhatják.

A tavalyi szezonban a várakozáson felül szereplő Kaposvár együttetesétől több labdarúgó is távozik a nyáron, ám a helyükre érkező játékosokról eddig keveset lehetett hallani. Illés János, a Rákóczi ügyvezető igazgatója a somogyiak honlapján elárulta: a héten több új igazolást is bejelenthetnek a klubnál.

"A héten több futballistát is tesztel a szakmai stáb. Alacsonyabb osztályból érkezett magyarok és külföldiek szerepelnek a próbajátékosok között. Neveket egyelőre nem szeretnék említeni, de a hét végéig több új labdarúgó érkezését is bejelenthetjük. Az a célunk, hogy annyi új futballistát szerződtessünk, ahányan távoznak a klubtól" - folytatta Illés János.

Az már korábban eldőlt, hogy Grúz Tamás, Kovács Zoltán, Oláh Lóránt, Milinte Árpád és André Cabete Portulez is távozik. Lejárt a szerződése Strublics Józsefnek, valamint a védő Zahorecz Krisztiánnak is, de a hátvéddel még egyeztetnek az esetleges folytatásról - írja a rakoczifc.hu.

Illés János elismerte, hogy szívesen látnák Kaposváron az Újpestről távozó Rajczi Pétert, de jelenleg nem tárgyalnak vele.

megosztom