NB I

A Haladásnál jó esélyt látnak Ferenczi szerződtetésére

A Vasas támadóját eredetileg abban az esetben igazolták volna le, ha Kenesei Krisztiánnal nem sikerül szerződést hosszabbítaniuk, ám a napokban ismét képbe került.

HaliAhogy arról korábban beszámoltunk, Ferenczi Istvánnal felvette a kapcsolatot a Szombathelyi Haladás. A támadónak ugyan még egy évig érvényes szerződése van a Vasassal, de jó esély van arra, hogy a zöld-fehérekhez igazoljon.

"Hetekkel ezelőtt már beszéltünk Ferenczi Istvánnál, a Vasas támadóját abban az esetben igazoltuk volna le, ha Kenesei Krisztiánnal nem sikerül szerződést hosszabbítanunk" - mondta Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezetője a vasnepe.hu-nak. - Mint ismert, Kenő két évre aláírt, ennek ellenére a közelmúltban ismét képbe került Ferenczi - nem titok, tárgyaltunk, egyeztettünk a futballistával. Annak ellenére, hogy a csatárt szerződés köti az angyalföldi klubhoz, jó esélyt látok rá, hogy zöld-fehérbe öltözzön. Mindenesetre szerintem jövő kedd körül már okosabbak leszünk, Ferenczi szívesen jönne Szombathelyre."