NB I

A Pécs egyelőre csak másodosztályú labdarúgókat igazolt, Bárányosról lemaradtak

Petrók Viktor, Tóth Zoltán valmint Frőhlich Roland az eddigi érkezők, bár utóbbival még nem sikerült megállapodniuk.

Pécsi MFC logójaA legutóbb a Kozármislenyben futballozó védő, Petrók Viktor a PMFC játékosa lesz, csakúgy, mint Tóth Zoltán. A pécsiekkel edzett még Frőhlich Roland, aki a Bajában játszott, de az MTK labdarúgója, róla még tárgyalnak a baranyaiak. Feltűnt még egy bosnyák próbajátékos is, Emir Hodzurda középső védő, aki legutóbb az NK Famos Hrasnica csapatában szerepelt.

A csapat vezetőedzője, Mészáros Ferenc elmondta, közel sem ideális az a helyzet, hogy próbajátékosok sora érkezik az edzésre.

"Az biztos, hogy optimálisnak nem nevezhetném - nyilatkozta a vezetőedző a bama.hu-nak. - Nincs időnk, ráadásul nemcsak egy-két, hanem több poszton is kell új játékos, vagyis sokat kell megnéznünk. Most már elmondhatom, Bárányos Zsolt volt az a magyar szinten kiváló irányító, akit megpróbáltunk Pécsre hozni, sajnos azonban Budapesten szeretne maradni. Az új játékosok esetében ebben a helyzetben a megérzéseinkre is kell hagyatkoznunk: az azért kiderül két-három nap alatt, hogy valaki jó futballista-e, de a számomra első számú kérdésre, hogy milyen személyiség az illető, ennyi idő alatt sajnos nem kaphatunk választ."

Két légiós is távozhat a pécsiektől, a macedón Alekszandar Sztojanovszkira nem tartanak igényt, Ellis Samuel Atót pedig valószínűleg kölcsönadják.