Nyilatkozat

Komjáti egy hetet adott a Vasas vezetőinek az igazolásokra

Az angyalföldi tréner szerint az általa leadott listából kevesen kerültek a csapathoz, ezért el kell gondolkoznia a folytatáson.

Komjáti Andrásnak kezd elfogyni a türelme

Komjáti András volt a Digi Sport Reggel Start című műsorának a vendége. A Vasas vezetőedzője beszélt a csapata helyzetéről, valamint a meg nem valósuló igazolásokról.

„Homályosan látom a jövőt, jeleztem a vezetőknek egy hónappal a bajnokság vége előtt, hogy akiknek lejár a szerződésük, minél gyorsabban próbáljunk megállapodni velük. Ez még a mai napig nem történt meg, ennek következménye, hogy a stabil teljesítményt nyújtó Németh Gábor el tudott menni Kecskemétre. A védelmünkben Katona Máténak van érvényes szerződése, a két külföldi belső védővel még csak szóbeli megállapodás van” - jelentette ki a Vasas trénere.

Az angyalföldi egyesület épp a mai napon jelentette be Bárányos Zsolt megszerzését, ám Komjáti András szerint még sok a nyitott kérdés a csapattal kapcsolatban.

„Lázok lassan egy éve el akar menni, szerintem már csak külföldre tud eligazolni, mert a Ferencvárosnál lassan betelik a létszám. Jokics már velünk edzett múlt hét folyamán, Radvány Dávid pedig egy fiatal belső védő Szlovákiából, aki kifejezetten jól mozgott edzéseken. Nagyon sok nyitott kérdés van a keretünkben, azok közül, akiket megjelöltem, nagyon kevesen kerültek ide. Rám lehet számítani, de ha úgy fogom megítélni, hogy a hét folyamán nem alakul semmi, akkor el kell gondolkodnom a folytatáson” - mondta az angyalföldi vezetőedző.