Újpest

Valóra vált az álmom - Fehér Csaba

A Hollandiából visszatérő védő az Újpest hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy nem volt kérdés számára, melyik csapatban fejezze be pályafutását.

A védő tizenegy év légióskodás után tér haza Magyarországra. 1996 és 1999 között, majd 2005 tavaszán kölcsönben összesen 96 bajnokin szerepelt az Újpestben, és elmondása szerint valóra vált álma azzal, hogy ismét a lila-fehéreknél futballozhat.

Fehér Csaba mindig tudta, hogy Újpesten fogja befejezni karrierjét "Aki ismer, az tudja, hogy Magyarországon szerettem volna befejezni a pályafutásomat. Ahhoz pedig nem is kell engem jól ismerni, hogy ha Magyarország, akkor az Újpest. Örülök, hogy megadatott ez a lehetőség, korábban is így terveztem. Valóra vált az álmom, ráadásul olyan állapotban vagyok, hogy úgy érzem, tudok még segíteni" - nyilatkozta a 35 éves hátvéd az ujpestfc.hu-nak.

"Az érzelmek játszották a legnagyobb szerepet a döntésben, sem szakmai, sem anyagi okok nem vezéreltek. Régóta készültem erre a döntésre, mondhatni, gyűjtöm a bátorságom - mert azért az is kell hozzá. Nem tervezhettem már hosszú távra Hollandiában, mivel 35 éves vagyok, és ők ezzel tisztában voltak. Miként azzal is, hogy én itt szeretnék élni, pedig rengeteg barátra tettem szert ott is. A családom végig mögöttem állt, bár nagyon jól érezték magukat Hollandiában. Én szintén - több mint tíz évet máshogy nem is lehet kibírni, azonban a karrierem vége felé itt volt az ideje meghozni ezt a döntést" - tette hozzá Fehér, aki hétfőn edzésre jelentkezik a Megyeri úton.