Bulvár

Drogba és Buffon is megnősült - fotó

Didier Drogba 12 év és három gyermek, Gianluigi Buffon hat év és két közös csemete után vette feleségül kedvesét a napokban. A Juventus világbajnok kapusa Prágában nősült meg, cseh származású párja miatt, a Chelsea elefántcsontparti támadója Monacóban, 500 fő előtt mondta ki a boldogító igent.

Drogba hagyományos afrikai öltözetbenDroga és Lalla Diakite hagyományos afrikai népviseletet viselt az egyházi szertartáson, később a hagyományos ruházatban átvonultak a városházára a polgári szertartásra. Az 500 fős fényűző partin tiszteletét tette az amerikai R&B énekes, Akon is. Csapattársai közül Michael Essien, Salomon Kalou és Florent Malouda volt jelen.

A pár már 12 éve él együtt, három fiút (Isaac, Joel és Freddy) nevelnek.  Droga állítólag azért akart álomesküvőt rendezni Lallának, mert amikor megismerkedtek Franciaországban, akkor még nem engedhettek meg maguknak nagyobb felhajtást.

 

 

Droga és felesége

Buffon és Alena Seredova Prágában, a Szent Péter és Pál templomban házasodott össze. A pár 2005-ben ismerkedett meg, a cseh Alena modellként dolgozott Olaszországban. Két kisfiuk született, Louis Thomas és David Lee.

Buffon és Alena

Buffon és Alena