Átigazolás

Az Spurs elnöke nem adja el Modricot - senkinek sem

Mint arról korábban beszámoltunk a Spurs visszautasította a Chelsea 22 milliós ajánlatát a horvát Luka Modricért. David Levy klubelnök ezután egyenesen kijelentette: Modric semmi pénzért nem eladó.

A klub hivatalos honlapján a Tottenham elnöke igyekezett lehűteni a kedélyeket. A napokban megjelent hírek szerint Roman Abramovic nem sajnálna akár 22 millió fontot sem a 25 éves irányító középpályásért, aki szintén örömest tenné át székhelyét a White Hart Lane-ről a Stamford Bridge-re. A Chelsea ajánlatát azonban a Spurs szó nélkül elutasította, de sajtóértesülések szerint a „kékek” ezúttal 30 milliós ajánlattal készülnek előrukkolni.

A Tottenham elnöke - Harry Redknapphez hasonlóan -  azonban úgy tűnik hajthatatlan. A klub hivatalos oldalán David Levy elmondta: Luka Modric semmi pénzért nem eladó, sem a Chelseanek, sem más kluboknak.

Azt szeretném, ha mindenki számára világossá válna, hogy egyetlen kulcsjátékosunktól sem akarunk megválni a nyáron. Egy olyan csapatot építünk, amely a jövőben a legmagasabb szinten is képes helytállni, ezért a minőségi játékosokat kulcsfontosságú megtartanunk.  Luka Modric esetében is ez a helyzet: nem állunk készen arra, hogy eladjuk sem a Chelsea-nek, sem pedig másnak.”

A futball világában persze sok mindent láttunk már, és mint tudjuk: van az a pénz…