Magyar foci

Botos Antal lett a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia új igazgatója

megosztom

Botos Antal személyében új szakmai igazgató dolgozik a jövőben a Kaposvári Rákóczi FC Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiánál - olvasható a rakoczifc.hu-n.

Kaposvári RákócziA hírt Horváth Miklós, Kaposvári Rákóczi elnöke jelentette be csütörtökön a Cseri úti utánpótlás centrumban, ahol a korábban többek között Siófokon és Pécsen is dolgozó pro licences szakembert be is mutatta a korosztályos csapatok edzőinek.

Az akadémia működésének szakmai és szervezési részén is változtatunk. Az elmúlt évi szereplés nem a várakozásaink szerint alakult, amit persze nem lehet kihegyezni csak az U17-es és az U19-es csapat kiesésére, hiszen ez egy hosszabb folyamat része volt. A szakmai igazgató tehát a Garami-iskola egyik képviselője, Botos Antal lesz, a vezetői kör pedig Ágoston Szilveszterrel bővül, aki a szervezési és marketing tevékenységbe segít bennünket, míg az ügyvezetői teendőket továbbra is Gémesi Csaba látja el" - mondta Horváth Miklós.

Bár az U17 és az U19 kiesett, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiának mégis négy csapata indul az élvonalban a 2011-2012-es szezonban. Az U16-os, valamint az U18-as együttes a felnőtt csapat osztályában szerepel a jövőben, emellett a Rákóczi kiemelt serdülői, így az U13-as és az U15-ös gárda az új bajnokságban is a legjobbak mezőnyében vitézkedhet.

megosztom