NHL

A szerelem gyógyír a legfájóbb vereségre is - fotó

  • VNA
megosztom

Az élet szép. Tudjuk ezt mindannyian, még ha olykor nem is valljuk be magunknak. Erre mutatott jó példát egy fiatal pár a Vancouver Canucks csütörtöki hazai veresége után.

Döbbenetes képekkel és videókkal gazdagodott az Internet a magyar idő szerint csütörtök hajnalban megrendezett NHL-döntő után. A mindent eldöntő hetedik találkozón a Vancouver Canucks hazai pályán kapott ki 4-0-ra a Boston Bruinstól. A bajnoki cím megszerzésében reménykedő és ünneplésre készülő vancouveriek egy csoportja ugyanis a vereség miatti dühében rongálni kezdett. Az autókat felborító, felgyújtó tömegnek csak a rohamrendőrök megjelenése vetett véget. A történetnek azonban van egy másik - sokkal szebb - arca is, amelyet az alábbi kép mutat be, amely az elmúlt 24 órában szintén bejárta az internetet.

Szerelmes pár a vancouveri lázadások idején

A lángoló utcakép és tengernyi rohamrendőr ellenére egy pár szerelmes csókkal jelzi, hogy számukra megszűnt a külvilág és a vancouveri vereség ellenére is tudják helyén kezelni az igazán fontos dolgokat. Az internetnek köszönhetően néhány óra alatt fény derült arra is, hogy egy ausztrál-kanadai párról van szó. A perthi Hannah Jones ugyanis felismerte, hogy a kép testvérét, Scottot ábrázolja, aki fél éve él és dolgozik Vancouverben. „Ez Scott-ra vall. Nem hiszem, hogy kitervelte volna előre a dolgot, ő ennél sokkal spontánabb szokott lenni. Ez is egy legendás csók lehet, mint amit a filmvásznon már láttunk oly sokszor" - nyilatkozta az Ausztráliában élő meglepett nővér. A glóbusz minden szegletére eljutó kép ráadásul a hobbijához is jól jöhet majd Scottnak, hiszen kedvtelésből stand up comedy-ket csinál. „Egyből tudtam, hogy ő az, mert általában nincsen sok ruhája és mindig ugyanazt hordja”  - mondta a fiú testvére.

megosztom