NB I

Nagyon örülök annak, hogy Kabát és Fehér is visszatér! - Mészöly

Mint arról korábban beszámoltunk Kabát Péter és Fehér Csaba visszatér az Újpest csapatához. A két labdarúgó pályafutása során már megfordult a lila-fehéreknél: Kabát kettő (2008-10), Fehér pedig három (1996-99) szezonon keresztül viselte a fővárosi alakulat dresszét.

Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője
Mészöly Géza
, az újpestiek vezetőedzője örömmel fogadta a két "régi-új" labdarúgó érkezését, mindkét játékosról pozitív vélemény alakult ki a trénerben.

Kabát Péter abban a fél szezonban, amikor együtt dolgoztunk, nagyon jó benyomást tett rám. Szeret futballozni, igazi versenyzőtípus, aki a hátán viszi a csapatot, ha kell. Látszik rajta, hogy jó állapotban kezdte a munkát, és még sok van benne. Nagyban hozzájárulhat a csapat eredményességéhez”- nyilatkozta Mészöly az ujpestfc.hu-nak.

A 35 évesen hazatérő Fehér Csaba rutinjára nagy szükség lehet ebben a fiatal keretben, de a tapasztalatok mellett természetesen a pályán is számítanak a Hollandiából hazatérő védőre.

Nagyon nagy szükség lesz azokra a tapasztalatokra, amelyeket az elmúlt több mint tíz év alatt Belgiumban és Hollandiában gyűjtött. Ő a rutint képviseli majd a keretben, és azt várom tőle, hogy a jobb kezem legyen a csapatban" - idézi Mészölyt a honlap. "Jobbhátvédként, belső védőként és középső középpályásként is számíthatok rá. Amíg Vermes Krisztián, Kiss Zoltán és Rubus Tamás fel nem épül, többször kaphat lehetőséget védőként.”

Fotó: ujpestfc.hu