Férfi kosárlabda

Még van keresnivalóm ebben a mezőnyben - Czigler

A nyíregyházi center szerencsésnek mondhatja magát, mert egész pályafutása alatt alig volt sérült, de most a térdével küszködik.

Czigler László térdsérülése miatt mindössze 15 bajnokin tudta idén erősíteni a Marso-Vagép NYKK együttesét. A szezon végére a térde újra bevizesedett, ezért ki kellett tisztítani, de nem akar visszavonulni.

"A rehabilitációm javában folyik, de már minden mozgást tudok végezni. Azért döntöttem az újabb műtét mellett, mert szeretném, hogy a következő szezonban teljesen rendben legyek. Augusztus végére tökéletes állapotban leszek, és elkezdhetem az alapozást Nyíregyházán. Szerencsésnek mondhatom magam, mert egész pályafutásom alatt alig voltam sérült. Ilyen szempontból ez az idei év nem sikerült túl jól. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem játszottam el a visszavonulás gondolatával, de még játszani szeretnék. Úgy érzem, hogy az előző szezonban bebizonyítottam, ha egészséges vagyok, akkor még van keresnivalóm ebben a mezőnyben" - jegyezte meg a center a bb1.hu-nak.