Bulvár

Újabb szexbotrányba keveredett Karim Benzema

Tavaly megúszta a büntetést a Real Madrid sztárja, de úgy tűnik, nem csillapodott vonzalma a fiatal lányok iránt.

Karim Benzema nagy bajba került

A francia támadó tavaly honfitársaival, Sidney Govouval és Franck Ribéryvel keveredett szaftos botrányba, amikor lelepleződött, hogy rendszeresen kuncsaftjai voltak egy kiskorú prostituáltnak még 2008-ban. A focisták megúszták a büntetést, mert a hölgy beismerte, hogy hazudott nekik a koráról.

Benzemát - és a többieket - akár három évre is lecsukhatták volna, most viszont még nagyobb bajban van, ugyanis egy tizennégy éves kislánnyal flörtölt interneten és telefonon. A csatár több erotikus tartalmú üzenetet is küldött a 14 éves gimnazistának a Facebookon, és egy fotót, amin a meztelen férfiassága látható. Amikor erről a lány szülei tudomást szereztek, azonnal feljelentést tettek.

A Real Madrid játékosa azzal védekezik, hogy a "Karim Benze" nevű facebook-felhasználó nem az övé, és ismeretlenek feltörték a telefonját. Ennek ellentmond, hogy a készülék a Real Madrid mobilflottájába tartozik, amikből csak a csapat szakmai stábja és játékosai kapnak. A rendőrségi nyomozás során az kiderült, hogy az áldozat a franciaországhoz tartozó Réunion-szigeten él.