Videoton

Paulo Sousa megtartotta az első edzését Fehérváron

A játékosok először orvosi vizsgálaton estek át

Bemutatta a stábját, majd megtartotta az első edzését a Videoton új vezetőedzője, Paulo Sousa. A játékosok orvosi vizsgálattal kezdték a napot, az első foglalkozáson pedig erőnléti és koordinációs gyakorlatokat végeztek.

Paulo Sousa figyeli Nemanja Nikolicsot a Videoton első edzésén 2011 júniusában

A Videoton új edzői stábjába a portugál szakember Bekő Balázst, a spanyol Joan Carrillo Milant és az erőnléti edző, szintén spanyol Ignacio Torreno Jarabót választotta. Rajtuk kívül kapusedzőként továbbra is Disztl Péter dolgozik még a csapat mellett.

A felkészülés első napján a különböző válogatottak tagjai még nem vettek részt. Így Elek Ákos, Lipták Zoltán és Lázár Pál a felnőtt, Gosztonyi András az U21-es, Mladen Bozsovics pedig a montenegrói nemzeti csapat elmúlt napokban lejátszott mérkőzései miatt kapott plusz pihenőt. A felcsúti edzőközpontban megjelenőket először orvosi vizsgálatnak vetették alá. A teszt eredményeit szombaton kapják meg az edzők.

Ezt követően Paulo Sousa egyórás edzést vezényelt a játékosoknak. A programban elsősorban futás és labdás koordinációs gyakorlatok szerepeltek. A vidi.hu beszámolója szerint a fókusz a ráhangolódáson volt, de a vezetőedző ettől függetlenül megkövetelte a megfelelő intenzitást és a fegyelmet a játékosoktól.