NB I

Megkezdődött a felkészülés a Honvédnál

Az NB I 10. helyén végzett Budapest Honvéd labdarúgócsapata csütörtökön elkezdte a felkészülést a 2011-2012-es bajnoki idényre.

Budapest HonvédA klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csütörtöki délelőtti tréning előtt Supka Attila vezetőedző köszöntötte a labdarúgókat, majd bemutatta az új játékosokat. Délczeg és Novák a Siófoktól, Sánta pedig a Győri ETO-tól érkezett a Honvédhoz. A külföldiek egy része hétfőn érkezik Budapestre, és hiányoztak az akadémisták is, akik szerdán bajnoki döntőt nyertek az MTK ellen, a hétvégén pedig egy németországi tornán vesznek részt. Hétfőn bekapcsolódik a munkába Abass Dieng, aki a tavaszt Franciaországban töltötte kölcsönben. Ivancsics és Botis szerződés lejárt Kispesten, velük még tárgyal a vezetőség a folytatásról.

Tervben van további új játékosok szerződtetése, erről szintén tárgyalások folynak. A felkészülés részeként az együttes hét edzőmérkőzést játszik, kizárólag külföldi ellenfelekkel. Július 4-től az ausztriai Windischgarstenben edzőtáborozik a gárda, ahol a német kupadöntős MSV Duisburggal is megmérkőzik a Honvéd.

A Budapest Honvéd felkészülési programja
06.21. Mattersburg-Bp. Honvéd (Mattersburg)
06.25. Bp. Honvéd-FC Losonc (Bozsik Stadion) 17.00
06.29. Bp. Honvéd-Dunaszerdahely (Bozsik Stadion) 17.00
07.02. Rózsahegy-Bp. Honvéd (Ruzomberok) 17.00
07.05. MSV Duisburg-Bp. Honvéd (Windischgarsten)
07.07. Sparta Praha vagy Hajduk Split-Bp. Honvéd (Windischgarsten)
07.09. Bp. Honvéd-Katowice (Bozsik Stadion) 17.00