Karrier

Kaká ismét hitet tett a Real mellett

A Real Madrid és a brazil válogatott középpályása ismét leszögezte, nem áll szándékában távozni a királyiaktól, és nem igazak a pletykák az Internazionaléba való igazolásáról, Leonardo nem csábítja a kék-feketékhez.

Kaká sorsa Mourinho kezében van

"Hogy őszinte legyek, az én vágyam az, hogy Madridban maradjak. Mielőtt hazajöttem Brazíliába, Mourinho és a Real Madrid vezetői nyugodt nyaralást kívántak nekem a szezonra való felkészüléshez. Tudják, hogy sok szóbeszéd kering az eligazolásomról, de azt, hogy én maradni akarok" - mondta Kaká a brazil Jornal da tarde-nek adott interjúban.

A 29 éves játékos azt is cáfolta, hogy kapcsolatban áll az Interrel. "Jó kapcsolatban vagyok Leonardóval, ezt mindenki tudja. Amikor visszautasítottam a Manchester City ajánlatát 2009 januárjában, ő volt az első, aki megkeresett, és elmondta, hogy elégedett a döntésemmel. Soha nem mondta nekem, hogy játszanom kellene az Interben, és én sem hagytam nyitva az ajtókat. Minden alkalommal, amikor beszélünk, elmondom neki, hogy a Real Madriddal vágyom győzelmekre, és ehhez tanácsokat szokott adni. Leo tudja, hogy nem akarok elmenni."

A goal.com nemzetközi hírportál ugyanakkor úgy értesült, hogy José Mourinho döntésén múlik Kaká sorsa, és egy Maicon-Kaká csere is elképzelhető a nyáron. A szintén brazil jobbhátvéd a nyáron szeretné elhagyni a San Sirót.