Ferencváros

Egy percig sem volt kérdés, melyik klubot választom - Grúz

A 2006 óta Kaposváron játszó védőnek itthonról és külföldről is volt több ajánlata, de még a jobb anyagi feltételek sem érdekelték.

Grúz Tamás itt még a Fradi ellen harcolt

Grúz Tamás lett a Ferencváros első nyári igazolása. A kaposvári védő szerint nem volt kérdés, melyik klubot választja majd a kérők közül.

"Sok magyar játékos álma, hogy a Ferencváros futballistája legyen, így voltam ezzel én is. Itthonról és külföldről is volt több ajánlatom, olyanok is, amelyekkel anyagilag jobban jártam volna, de számomra egy percig sem volt kérdés, hogy melyik klubot választom. Még csak pár napja vagyok itt, de azt látom, hogy teljesen más a közeg, mint Kaposváron. Remélem, hamarosan találkozhatom Albert Flóriánnal és a többi nagy Fradi-legendával. Óriási megtiszteltetés lesz számomra, ha ilyen elődök után én is magamra ölthetem a Ferencváros mezét" - jelentette ki a 25 éves védő az ftc.hu-nak.

Bár Grúz Tamás hivatalosan még nem mondható ferencvárosi játékosnak, ez a hírek szerint csak napok kérdése.

"Remélem, napokon belül hivatalosan is a Ferencváros játékosa leszek. Szeretném magam beverekedni a kezdőcsapatba, több poszton is szívesen játszom, középső védőként vagy védekező középpályásként is lehet rám számítani. Nagyon elszánt és motivált vagyok, nagy kihívás ez nekem, bízom benne, hogy bajnokesélyes csapatunk lesz" - mondta a salgótarjáni születésű védő.