Férfi kosárlabda

Kálmánék hosszabbítottak Szombathelyen

A Falco csapatkapitánya szerint a szakmai munka Bencze Tamásnál jó kezekben van, és egy jó csapat formálódik Szombathelyen.

Kálmán László marad Szombathelyen - Fotó: bb1.hu

Kálmán László, Will Tamás, Jarosevits Róbert és Harazin Tamás is a Falco játékosa lesz a következő idényben. Ezzel a csapat gerincét sikerült egyben tartani, hozzájuk érkezhetnek a légiós-igazolások.

- Kálmán Lászlóval, Jarosevits Róberttal és Harazin Tamással újabb egy évre szóló szerződést kötöttünk - tudatta Gráczer György, a Falco-Szova KC Szombathely ügyvezetője a vasnepe.hu-nak. - Harazin tavaly a Szolnok kölcsönjátékosaként játszott nálunk, ezúttal viszont sikerült megegyeznünk az Olajjal, végleg a mi kosarasunk lett. Will Tamással 1+1 éves kontraktust írtunk alá. Kölcsönös elégedettség esetén lép életbe a második esztendő. Tárgyalásban állunk még több kosarassal, bízom benne, hogy a héten újabb neveket tárhatok a nyilvánosság elé.

Kálmán László, aki Szombathelyen legendának számít, a városban szeretné befejezni a pályafutását.

- Azért döntöttem a folytatás mellett, mert szépen szeretném lezárni a pályafutásomat - fogalmazott a 78-szoros válogatott, játékos. - A szakmai munka Bencze Tamásnál jó kezekben van, és szerintem egy jó csapat formálódik Szombathelyen. Titkon azt remélem, hogy egy eredményes, emlékezetes szezon vár ránk. A nyolc közé mindenképpen be kell jutnunk, ez az alap, de én a legjobb négyben reménykedem. Azt várom, hogy a csapat az idén megkezdett úton menjen tovább. Érzek magamban annyi erőt, hogy hasznára legyek a Falcónak.