NB II

Veszélybe kerülhet a Pécs feljutása Lovrencsics szereplése miatt?

Címkék:

Egy rejtélyes telefonáló szerint a PMFC hibázott, mert nem nyújtott be az MLSZ-be egy új Lovrencsiccsel kötött szerződést, így a támadó jogosulatlanul játszott az SZTK ellen.

Lovrencsics miatt kerülhet bajba a Pécs?

Lovrencsics Gergő, a PMFC tehetséges csatára már szezon közben elkötelezte magát a Lombard Pápához, ezért nem is újították meg május 31-én lejárt szerződését a Mecsekalján.

Aztán május végén a Pécs és a Pápa: Lovrencsics még egy mérkőzésen szerepelhet a pécsi együttesben, így a csatár a Szigetszentmiklós elleni idegenbeli mérkőzésen pályára is lépett.

A kisalfold.hu értesülései szerint azonban a Szigetszentmiklós és a Gyirmót is kapott egy-egy telefonhívást, miszerint az ügyben a Pécsi MFC hibázott, mert nem nyújtott be az MLSZ-be egy új Lovrencsiccsel kötött szerződést, így a támadó jogosulatlanul játszott a hétvégén.

Amennyiben ez igaz, az ügy nyertese a bajnoki versenyfutásban alulmaradt Gyirmót lehet, a győri klub azonban nem kíván óvni.

"A magunk részéről nem kívánunk semmiféle lépést tenni. Egyrészt mert szerintünk eldőlt a feljutás kérdése, másrészt mert nem tudjuk pontosan, mi történt és úgy gondoljuk, nem a mi feladatunk ebben az ügyben bármit is feltételezni. A mi dolgunk az, hogy gratuláljunk a Pécsnek, amelynek sok sikert kívánunk az élvonalban. Mi készülünk a másodosztályra. Azonban természetesen elvárjuk az MLSZ illetékeseitől, ha történt valami szabálytalanság, azt legalább ugyanolyan pontossággal vizsgálják ki, mint a mi licencelbírálásunknál tették, amikor nem kaptunk engedélyt az első osztálybeli induláshoz" - nyilatkozta Margitai Zoltán, a Gyirmót klubigazgatója.