Haladás

Branislav Fodreknek több országból vannak ajánlatai

megosztom

Az elmúlt idényt a Haladásban töltő támadó még nem tudja, mit hoz a jövő, egyelőre örül, hogy végre otthon van és pihenhet.

HaladásA kétszeres szlovák válogatott Branislav Fodrek húsz mérkőzésen lépett pályára a Haladásban amelyeken három gólt szerzett. Fodrek egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását, a Haladás mindenesetre már korábban megtette ajánlatát.

- Abszolút jól éreztem magam Szombathelyen, tényleg nagyon jó volt ott, tetszett a város, a közvetlen környezet, a számomra ismeretlen emberek is pozitívan álltak hozzám - nyilatkozta Fodrek a vasnepe.hu-nak. -  A csapattal sem volt gond, igazán remek kis közösségbe csöppentem a Rohonci úton. Annak ellenére, hogy csak nyolcadikok lettünk, szép eredménynek tartom a helyezést, főleg annak tükrében, hogy rosszul kezdtük a szezont, de úgy értékelem, hogy tisztességesen helytálltunk.

A támadó jelenleg szabadon igazolható, de már több csapat is kereste Magyarországról és külföldről is.

- A szerződésem tulajdonképpen május 31-én lejárt, azóta itthon vagyok, az első és legfontosabb, hogy kipihenjem magam - tette hozzá a futballista. - Kicsit ki kell tisztítanom a fejemet, mostanság háttérbe szorul a foci, fel kell töltődnöm. Egész évben távol vagyok, most majd többi idő jut a barátokra, családra. Még nem tudom, hogy megyek-e nyaralni, de ha igen, akkor valószínűleg tengerhez mennék, talán Egyiptomba.Az, hogy hogy alakul a jövőm, még kérdéses. Őszintén mondom,nem tudom mi lesz velem, vannak ajánlataim, a Haladástól, Magyarországról más csapatoktól, valamint Szlovákiából is kerestek, de más országokból is jelezték, hogy szükségük lenne rám. A kérdés még lóg a levegőben, meglátjuk mi lesz, nem is akarok most ezzel foglalkozni, örülök, hogy végre itthon vagyok és pihenhetek.

megosztom