Bulvár

Giggs öccse feleségével is félrelépett

Dagad Ryan Giggs magánéleti botránya: miután két hete kiderült, hogy fél évig viszonya volt Imogen Thomas valóságshow-sztárral, újabb titok tudódott ki: a News of the World szerint a Manchester United középpályása nyolc (!) évig csalta feleségét öccse párjával, Natashával.

Giggs nem bír a vérével, öccse párjával is félrelépett

Ryan Giggs eddig igazi példakép volt a pályán, és azon kívül is. A kétgyermekes családapa magánéleti botrányairól azonban a közelmúltban lehullt a lepel: előbb attól volt hangos a bulvársajtó, hogy tavaly szeptembertől fél évig csalta feleségét, Staceyt Imogen Thomas wales-i ex-szépségkirálynővel; a légyottokra a Manchester United idegenbeli meccsei előtt kerítettek sort. Alig múlt el a botrány első szele, itt az újabb szaftos történet, amiről Natashának egy barátnője számolt be a bulvársajtónak. Eszerint nyolc éven keresztül folytatott bűnös viszonyt a Vörös Ördögök ikonjával. Natasha akkor randevúzott először a 37 éves játékossal, amikor annak felesége első gyermekükkel volt várandós...

A futballista 2003-ban ismerkedett meg egy manchesteri szórakozóhelyen Natashával. A hölgy tavaly házasodott össze az ifjabbik Giggsszel, és nekik is gyermekük született, de a kapcsolatot ez sem akasztotta meg.

"Véget akartam vetni ennek az egésznek, de ez már függőség Ryan és köztem - idézte Natasha szavait a barátnő. - Azt csináltam, amit mondott. Ha azt akarta, hogy találkozzunk, találkoztunk. Tudtam, hogy csak a szexre kellek, de nem tudtam nemet mondani."

Teljesen belepusztult a megaláztatásba - nyilatkozta a The Sunnak Rhodri Giggs egyik barátja. - Megfordult már a fejében, hogy valami lehet Natasha és Ryan között, de soha nem gondolta volna, hogy ilyen mértékű a dolog.

Joanna Wilson, a fivérek nagynénje "mocskos disznónak" minősítette idősebbik unokaöccsét. "Nem ismer erkölcsöt. Az egy dolog, hogy félrelépett Imogennel, de hát az Isten szerelmére, a bátyja feleségéről van szó!"