Férfi kosárlabda

Braniszlav Dzunics marad az ezüstérmes Albacomp edzője

"Majdnem mindenben megállapodtunk, a szerződés aláírása csupán formalitás" - mondta a fehérváriakat első évében bajnoki ezüstéremig vezető szakember.

Az Albacomp csapata nagy csatában maradt alul a bajnoki döntőben a Szolnok ellen. A fehérvári csapat vezetői azon dolgoznak, hogy az "ezüstfiúkat" együtt tudják tartani. Crocker és  Hollis sorsa később dől el, de a magyarokkal már tárgyalnak az illetékesek. Az már biztos, hogy Braniszlav Dzunics marad a  szakvezető, valamint Simon Balázs, Bódi Ferenc és Keller Ákos is Fehérváron folytatja.

– Majdnem mindenben megállapodtunk, a szerződés aláírása csupán formalitás – nyilatkozta Braniszlav Dzunics vezetőedző a bb1.hu-nak. – Nem tudom, mikor fogjuk aláírni a megállapodást, lehet, hogy holnap, lehet, hogy két hét múlva. Ez lényegében tényleg nem számít. Mostanában pihenek, és hamarosan megyek haza Belgrádba, meglátogatom a családom ott élő tagjait. Az biztos, hogy Jonathan Jones nem marad a csapatnál. Nem marasztaljuk. A háttérmunkáról nem sokat tudok, mert én nem tárgyalok a játékosokkal, tehát nem tudom, hol tartunk most. Az biztos, hogy sok játékosnak lejárt a szerződése, ezért sok munkája van a vezetőségnek. Szerintem még senkivel nem állapodtak meg. Nem megy olyan gyorsan.