Női kézilabda vb-selejtező

A második félidő elején eldönthettük volna a meccset - Mátéfi

  • MTI
megosztom

A magyar női kézilabda-válogatott a németországi Balingenben kezdte meg a vb-selejtezős párharcot. Az első félidő után még 12–11-re vezetett Mátéfi Eszter együttese, a folytatásban azonban a németek kerültek fölénybe, és végül 26–24-re megnyerték az első felvonást. A szövetségi kapitány szerint tudunk ennél jobban is játszani.

Mátéfi Eszter:

"Sajnálom, hogy a második félidő elején nem döntöttük el a meccset, vezettünk két góllal is, aztán emberelőnyben nem dobtunk, hanem kaptunk gólt. Nyílt a továbbjutás és tudunk ennél jobban is játszani. Biztos hatalmas csata lesz Győrben".

Szamoránsky Piroska:

"Felpuhult a védekezésünk a második félidő elején, ha ott jobbak vagyunk, akkor most nem kétgólos vereséggel mennénk haza, hanem mondjuk egy döntetlennel. Ezzel együtt még nem lefutott a továbbjutás".  

Pálinger Katalin:

"Az első meccsen nem dőlt el semmi, változatlanul nyílt a továbbjutás. Saját teljesítményemmel nem vagyok elégedett és sajnálom, hogy nem tudtunk jobb eredményt elérni, pedig volt rá lehetőségünk. Ígérem, a két meccs alapján jobbak leszünk".

Heine Jensen, a németek szövetségi kapitánya:

"Tudtuk, hogy pokolian nehéz párharc vár ránk, és ez már az első meccsen bebizonyosodott. A hajrában kicsit jobbak voltunk, ezért várhatjuk előnnyel a visszavágót. A magyarokban biztosan van még valami plusz, így aztán nekünk is elő kell rukkolni valamivel, ami a mi javunkra billenti majd a mérleg nyelvét".

megosztom