Premier League

Terry Mark Hughest is szívesen látná a Chelsea kispadján

A londoni csapat 30 éves védője reméli, hogy klubja vezetői felveszik a kapcsolatot a Fulhamtől távozó menedzserrel, de örülne Guus Hiddink visszatérésének is.

John Terry szívesen látná a Fulham egykori menedzserét a Chelsea-nél - Fotó: AFP

John Terry jelenleg az angol válogatott tagjaként a Svájc elleni mérkőzésre készül, ám nem erről, hanem a Chelsea helyzetéről nyilatkozott az újságíróknak. A londoni csapat Carlo Ancelotti elküldése után jelenleg menedzsert keres. Szóba került már a posztra többek között Marco van Basten, Guus Hiddink, most pedig a Fulham éléről hirtelen lemondó Mark Hughes került a figyelem középpontjába.

„Ebben a pillanatban még sok a spekuláció. Nagyon szomorú voltam, amikor Ancelotti elment, most a klubra várunk, hogy meghozza a döntését. Sok menedzserrel szóba hozták már a Chelsea-t. Hughes az egyik ilyen, akivel a klub remélhetőleg felveheszi a kapcsolatot. Ha ő lenne a kiválasztott, a játékosok üdvözölnék a döntést. Ugyanakkor Guss Hiddink alatt is remek volt a csapat, azt is szeretnénk, hogy ő visszatérjen” – mondta az angol válogatott középső védője.