Edzősors

Kiss László szerint újra el akarják lehetetleníteni itthon

Címkék:
megosztom

A Mini Menotti bár elkezdte a pro-licences edzői tanfolyamot, a legutóbbi órán bejelentette, hogy minden bizonnyal utoljára jelent meg.

Kiss László továbbra is vár a pénzére

Kiss Lászlót akkor menesztették a PMFC éléről, amikor a csapat három ponttal vezette az NB II Nyugati csoportját. A Gyirmót botladozásai miatt a hétvégén már feljutást ünnepelhet a pécsi együttes, ám a volt tréner már nem követi figyelemmel egykori csapatát, viszont az MLSZ-nél feljelentette őket.

„Egyáltalán nem figyelem egykori csapatom teljesítményét, de nagyon örülnék, ha fel tudnának jutni. Nem ülepedett le a kirúgásom bennem, mert minden nap érzem, milyen erők dolgoznak azért, hogy takarodjak el a magyar labdarúgásból. Egy hónappal ezelőtt bementem az MLSZ-be szólni, hogy két hónapja nem kaptam fizetést. A szövetség annyit kért, hogy a magyar labdarúgásra való tekintettel ne jelentsem fel a Pécset. Akkor nem tudták elérni a PMFC-t, de utána megígérték, hogy mindent kifizetnek. Akkor megjött a márciusi pénzem, de az áprilisi már nem. Ezért most szerdán megint bementem az MLSZ-be, de nem akartam feljelenteni a Pécset. Ennek ellenére ezt kellett tennem, emiatt 2-3 napja olyan gyalázkodó sms-eket kapok, hogy tényleg azt kell mondanom: nekem innen el kell menni! Ha emiatt bajba kerül a volt csapatom, megint én leszek a magyar labdarúgásban a rohadt, a szemét, mindennek el fognak mondani” - jelentette ki a Digi Sport Reggeli Start című adásában a tréner.

A Vasas egykori edzője elkezdte ugyan a Pro-licences edzői tanfolyamot, ám úgy tűnik, nem fogja tudni befejezni.

„Ebbe a tanfolyamba engem belekergettek, ennek ellenére nagy örömmel járok oda. Azzal, hogy jelentkeztem, jeleztem azt, hogy hajlandó vagyok minden előző vitát félretenni, hogy tudjak a magyar labdarúgásban dolgozni. Ám éppen az utolsó órán jelentettem be, hogy most jöttem utoljára, mert ha el kell mennem itthonról, csak olyan helyre tudok menni dolgozni, ahonnan nem tudok minden héten hazajárni. Ha rajtam múlna, itthon dolgoznék, de nagyon nehéz, mert megint elindultak azok a csoportok, akik az én ellehetetlenítésemet tűzték ki zászlajukra, mennek a telefonok a klubok felé, hogy engem ne szerződtessenek" - fogalmazott a Mini Menotti.

megosztom