Átigazolás

Abramovics személyesen menne Neymarért

A Chelsea már tavaly nyáron is megpróbálta megszerezni a Santos 19 éves csatártehetségét, Neymart, de akkor a brazil klub elutasította a londoniak 22 millió fontos ajánlatát. A Kékek most emelték a tétet, lapinformációk szerint már 26.5 milliót áldoznának Neymarért.

Neymar már a válogatottban is megcsillogtatta kivételes képességeit - Fotó: AFP (archív)

A The Sun írása szerint hamarosan hivatalos ajánlat érkezik a Chelsea-től Neymarért. A játékos pazar formában játszik, tavaly bemutatkozott a válogatottban is, eddigi három fellépésén három gólt jegyez a selecaóban, a legkelendőbb fiatal brazil futballista az átigazolási piacon. A Kékek tulajdonosa, Roman Abramovics azt reméli, hogy a tavalyi elutasítás után a megemelt összegű ajánlatra igent mondanak a Santosnál. Az orosz üzletember nagy rajongója Neymarnak, és személyesen is részt venne a tárgyalásokon.

"Roman készen áll, hogy a személyes jelenlétével segítse elő Neymar szerződtetését" - nyilatkozta egy belső informátor a lapnak.

A 19 éves csillagot már több európai topcsapttal szóba hozták, a Chelsea-n kívül a Manchester Uniteddel, a Barcelonával és a Real Madriddal is.