NB I

Vujovics távozik, helyette Rajczi érkezhet Kecskemétre

A KTE-Ereco az Európa Ligára szeretné megerősíteni a keretét, ezért Rózsa Pál tulajdonos rengeteg tárgyalást bonyolít le a napokban.

kteRózsa Pál, a Kecskeméti TE egyik tulajdonosa nem sokat pihenhet a nyáron. A csapat átigazolásaival kapcsolatban rengeteg tárgyaláson van túl, ezen felül az Európa Ligára is készülniük kell.

"Nagyon rövid az időnk, hiszen a keret június 10-én már megkezdi a felkészülést az új idényre és a nemzetközi kupára. Csak ma négy tárgyalásom lesz fociügyben! A legtöbbször én tárgyalok, de gyakran kapok segítséget. Tomiszlav Szivics edzővel viszont állandó kapcsolatban vagyok, tájékoztatom a tárgyalások állásáról, nélküle nem döntünk igazolásról. Csak az biztos, hogy Vujovics kölcsönszerződése lejárt, és visszatér a Videotonhoz. Mohl Dáviddal tárgyalunk, ő is kölcsönben volt nálunk. A többieknek érvényes szerződése van. Pár napon belül több hírrel szolgálhatok" - mondta Rózsa Pál a baon.hu-nak.

Egy biztos távozója tehát már van a KTE-Erecónak, Goran Vujovics visszatér a Videotonhoz, helyette viszont a hírek szerint az Újpesttel ma szakító Rajczi Péter érkezhet.