Ferencváros

Jobb pozícióban tárgyalhatunk a befektetőkkel - Orosz Pál

Az FTC vezérigazgatója szerint a játékoskeretben is lesznek változások, de azt továbbra sem tudja, hogy az APEH-től várt milliók mikor érkeznek a klubhoz.

ftcA Ferencváros bravúrosnak mondható teljesítménnyel megszerezte a harmadik helyet a bajnokságban, így a csapat indulhat az Európa Liga selejtezőjében. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint a bronzérem megszerzése után könnyebb lesz tárgyalniuk a befektetőkel.

A harmadik hely megszerzése várhatóan könnyebbé teszi a munkánkat, hiszen jobb pozícióban tárgyalhatunk a befektetőkkel, akik szívesebben invesztálnak egy ne mzetközi porondon is érdekelt csapatba - nyilatkozta Orosz az ftc.hu-nak. - A játékoskeretben lesznek változások, pár labdarúgónk szerződése lejár, tárgyalunk többükkel, illetve a menedzserükkel, érkeznek is majd új játékosok, vannak magyar és külföldi kiszemeltjeink egyaránt. Az APEH-tól várt milliókról azt tudom mondani, hogy folyamatosan tárgyalunk velük, előbb-utóbb kiderül, mennyi jár vissza nekünk, de hogy mikor érkezik meg a számlánkra a pénz, azt nem tudom - mondta a vezérigazgató, aki szerint Dragóner a góljával feltette a koronát pályafutására: Nagyon megérdemelte ezt a gólt, hiszen sokat tett a klubért. Az örömtől még én is ugráltam, amikor betalált.