NB II

Fokozott rendőri készenlét Mezőkövesd-DVTK rangadó előtt

  • MTI
Címkék:
megosztom

A rendőrség megerősített létszámmal biztosítja Mezőkövesden szombaton a Diósgyőr labdarúgócsapatának vendégszereplését, ezen a mérkőzésen eldőlhet, hogy a DVTK feljut-e az NB-I-be.

A 17 órakor kezdődő Mezőkövesd-Zsóry SE - DVTK rangadóra várhatóan több ezer vendégszurkoló érkezik vonattal, autóbuszokkal, személyautókkal. Emiatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain a mérkőzés napján a gépjárműforgalom jelentős megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében
Miskolc, valamint Mezőkövesd területén a rendőrség fokozott ellenőrzéseket tart - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Elmondta azt is: a mérkőzés napján Miskolcról 15 órakor induló vonathoz a vasúttársaság külön kocsikat csatol, rendőrök a szerelvényen is lesznek, miként biztosítják a DVTK szurkolók által szervezett autóbuszokon utazók kísérését is.
A Diósgyőr három fordulóval a vége előtt nyolcpontos előnnyel vezeti az NB II Keleti csoportját, így ha legyőzi a harmadik Mezőkövesdet, akkor már biztosan bajnok és feljutó.

megosztom