Felkészülés

Csak magyarokkal lép pályára az EL-ben a Paks

megosztom

A Monicomp Liga második helyezettje nem szeretne külföldi játékost igazolni, viszont könnyen lehet, hogy Böde Dánielt el kell majd engedniük.

paksHaraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője nem ment nyári szabadságra, hanem készül a történelmi eseményre, az Európa Liga-szereplésre.

„Folyamatosan készülünk a nemzetközi kupaszereplésre, ez egy új „terep”, mi is ismerkedünk vele. Hozzánk még nem érkezett játékosért olyan ajánlat, amin el kellene gondolkodnunk. Természetesen megkeresések már vannak, de csak olyan ajánlatra bólintunk rá, ami a klubnak és a játékosnak is megfelel. Böde Dániel öt-hat klub érdeklődését keltette fel idáig. Itthonról és külföldről is van érdeklődés utána, ami nem csoda, hiszen remek évet zárt. Ennél többet azonban nem tudok mondani” – fogalmazott a teol.hu-nak az atomvárosiak vezetője.

A paksi klubvezető elmondta, hiába jelentkeznének Magyarország legjobb légiósai a csapathoz, nem szerződtetnék őket.

„Nagy tisztelettel megköszönnénk a jelentkezésüket, de nem igazolnánk le őket. Ha érkeznek játékosok, azok magyarok lesznek. A legfontosabb a csapat értékeinek a megőrzése. A kiszemeltek megvannak, és az is igaz, hogy sokan jelentkeztek a klubnál. A tárgyalások még folyamatban vannak. Minden csapatrészbe szeretnénk egy új játékost hozni. Ebben az évben nekünk minden összejött, de azzal a gazdasági háttérrel, amivel több klub is rendelkezik, hosszú távon nem tudunk versenyezni. Egyet viszont szeretnénk elérni, mégpedig azt, hogy a Paksi FC meghatározó csapat maradjon az NB I-ben” – jelentette ki Haraszti Zsolt a tervekkel kapcsolatban.

megosztom