Képek

Stieber Zoltán megúszta a frontális karambolt

A Németországban légióskodó magyar középpályás egy Audi anyósülésén volt részese egy óriási balesetnek.

A vasnepe.hu beszámolója szerint egy Audi Stieber Zoltánnal az anyósülésen szerda éjjel 11 óra előtt nem sokkal frontálisan ütközött a 86-os főúton egy Renault-val, amely átment a szembe jövők sávjába. A vétkes jármű 21 éves női vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az Audi sofőrje és utasa megúszta nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérülésekkel.

- Zoli fiam Vajda Gabival, a Lami-Véd cégtulajdonos Vajda László egyik fiával este tíz óra körül éppen tőlem, Szombathelyről indult el Vincze Ottóhoz Győrbe, a volt válogatott játékossal másnap lett volna találkozójuk - mondta Stieber József a megyei lapnak. - A fiam kocsiját betettük a garázsba és Vajda Audijával indultak el. Nem sokkal később aztán telefonált Zoli, hogy Pósfa után karamboloztak. Úgy tudom, az egyik kanyarban a szembejövő Renault-os hölgy áttért az ő sávjukba és akkor ütköztek. Szerencsére sem fiamnak, sem a kocsit vezető Vajda Gabinak nem esett komoly baja, de természetesen mindkettőjüket bevitték a szombathelyi Markusovszky kórház sürgősségi osztályára. Zolinak a sípcsontja horzsolódott le, míg társának a biztonsági öv húzta meg a vállát. Éjszaka aztán még beszéltem vele, mondta, hogy bejött érte a barátnője, hamarosan hazaengedik és mennek is Sárvárra. Szerencsére Vajda Gábor is megúszta a karambolt, így ő is otthon töltötte az éjszakát. Azt mondom: óriási szerencse, hogy ilyen nagy és biztonságos autóval utaztak.

Természetesen a nyártól a Mainznál légióskodó Stieber Zoltán is megszólalt.

- Félelmetesen gyorsan történt a baleset, nem is tudtam igazából mit reagálni - emlékezett a magyar középpályás.  - Én az anyósülésen ültem, az egyik barátom vezette, az ő kocsijával utaztunk. Elég szerencsésen megúsztam a balesetet, ugyanis komolyabb bajom nem történt, csupán kicsit beütöttem, lehorzsoltam az egyik sípcsontomat. Bővebben pedig nem is szeretnék foglalkozni az esettel.

A ripityára tört Audi - Fotó: vasnepe.hu

A szemből érkező Renault - Fotó: vasnepe.hu

A két autó maradványai az úton - Fotó: vasnepe.hu

Fotó: vasnepe.hu