NB I

Guzmiccsal és Heflerrel erősítene a Győri ETO

A győri együttes megnevezte, kik azok akikre igényt tartanak, akiket kölcsönadnának és akivel erősítenének a következő szezonra.

győrKlement Tibor, a Győri ETO ügyvezető igazgatója a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott az átigazolásokkal kapcsolatban.

„Az átigazolási politika piacfüggő. Most vannak olyan szabaddá váló magyar játékosok, akikről a szakmai stábunk úgy ítéli meg, hogy erősítést jelentenek a számunkra. Őket igyekszünk megszerezni. De él a balti vonal is, Sándor István a közelmúltban megtekintette a lett és a litván kupadöntőt és több futballistával kapcsolatban gyűjtött hasznos információkat. Júniusban Csertői Aurél is kiutazik a két országba és több mérkőzést megnéz. Három brazil játékos fizikai és pszichológiai felmérésen vesz részt nálunk a felkészülés kezdete előtt, az ő sorsukról ezeknek az eredményét figyelembe véve döntünk majd" - mondta a klubvezető, aki az eto.hu-n pontosan ismertette a kerettagok jövőjével kapcsolatos kérdéseket, és megnevezte a klub kiszemeltjeit is.

A szakmai stábban Csertői Aurél vezetőedző egyik segítője Németh Zoltán lesz, akivel már több klubnál dolgozott együtt. A kapusedző Tőkés László marad.

Az első csapatban várhatóan maradnak: Sztevanovic, Sánta, Nacsa, Nagy Á., Takács, Babic, Fehér, Djordjevic, Sztanisic, Szabó O., Tokody, Kiss M., Windecker, Ji-Paraná, Nicorec, Dudás, Koltai és Dinjar 

Akik iránt érdeklődés van más klubok részéről: Völgyi, Pilibaitis, Ceolin, Ahjupera és Aleksidze

Várható a kölcsönadásuk: Zámbó, Ganugrava, Totadze, Radosavljevic, Trajkovic, Bouguerra, Copa, Supic és Cetkovic

Távozik: Eugene

Érkezők: Molnár P. és Ahjupera (kölcsönből vissza),

Németh L., Miklós V., Molnár T., Kálmán és Kis Sz. (az NB II-es keretből feljutók),

Lang Ádám (Veszprém, U18, belső védő)

NB II -es csapatban folytatja: Sharashenidze

Akikkel a tárgyalás zajlik: Guzmics (Haladás FC), Heffler (Lombard Pápa)