Debrecen

Kondás Elemér további két évig a klub edzője - hivatalos

megosztom

A DVSC-TEVA labdarúgócsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy hétfő este további két évre meghosszabbították az áprilisban kinevezett Kondás Elemér vezetőedző szerződését.

Kondás Elemér marad a Debrecen vezetőedzőjeA pályedző, Györky Gábor munkáját szintén véglegesítette az igazgatótanács. Kondás Elemér áprilisban ült le a Loki kispadjára, a tavaszi sikertelenség miatt lemondott Zdenek Szczasny távozása után, a hátralévő hét mérkőzésre szólt a megbízatása. Irányításával a hajdúsági klub három győzelem mellett két döntetlent ért el, és egyszer kikapott.

Kondás Elemér 1993 és 1995 között a Debrecen futballistája volt, a csapattal bronzérmet is nyert. Ezt követően Kabára igazolt, öt évig játszott. Később visszatért a debreceni klubhoz, és a juniorcsapat edzője lett, majd 2002-2004 között Szentes Lázár mellett pályaedzőként dolgozott az első keretnél. Szentes távozása után előbb a fiókcsapatot, az NB III-ban szereplő Létavértest irányította, majd a Loki második gárdájának, az akkor a harmadosztályban induló DVSC-DEAC-nak lett a vezetőedzője. Sikereket ért el edzőként: ezüstérem a DVSC juniorcsapatával (2002), bronzérem a DVSC felnőtt csapatával pályaedzőként (2003, 2004), NB III ezüstérem a Létavértessel (2005, 2006), NB III-as bajnoki cím a DVSC-DEAC-cal (2008), NB II-es ezüstérem a DVSC-DEAC-cal (2009, 2010).

megosztom